Carl Larsson
På svenska In english
 

start
öppettider
för alla barn
kvarnen
hitta hit
carl larsson
karin larsson
lilla hyttnäs
galleri
litteratur
länkar
butik
mat och dryck
två hem
sundborn
vandringsled
skolmaterial
press
kontakt

 
varmt välkomna till carl larsson-gården!

 

 

 

NJUT AV VÅREN PÅ CARL LARSSON-GÅRDEN!

Ta gärna med picknickkorgen och njut av fågellivet och den spirande grönskan!

 

Vill du besöka Carl och Karins hem spontant, kom en vardag kl. 11 eller en helg kl. 13. Det finns även andra evenemang som händer under våren - hör gärna av er så berättar vi mer! 

  


FAMILJEN LARSSONS VÄNNER

 

Familjen Larssons vänner är en föreläsningsserie där vi presenterar Carl och Karins vänner. Än i dag sitter en munterhet och gästfrihet kvar i väggarna på Lilla Hyttnäs i Sundborn. Den som någon gång varit gäst i huset blir lätt förtrollad ...av stämningen – precis som de gäster som förr i tiden satt till bords med Carl och Karin. War välkommen kära du!

 

Denna föreläsning är dessvärre inställd. 

 

Prins Eugen
Torsdag 15 april, kl 18.00
Kvällens ciceron, Karin Sidén

 

 

Anmälan via telefon 023-600 53 eller info@carllarsson.se.
Pris 95:-, inklusive smörgås och dryck, betalas på plats.

 

 


TRÄDGÅRDSBOKEN – EN SUCCÉ!

Få ut det mesta möjliga av ditt trädgårdsbesök på Lilla Hyttnäs med hjälp av trädgårdsboken C  K. Med denna lilla bok som guide får du reda på vad alla husen på gården används till och hur Carl och Karin tänkte när de skapade sin trädgård för drygt hundra år sedan. Här kan du även läsa om Carls ”dumma prydnadsbuskar”, kräftor på rymmen och den dramatiska historien om Karins fastrar som bodde på gården på 1880-talet. Boken bjuder också på tips hur man gör sin egen Karin-rabatt, arrangerar blommor à la Larssons och lagar familjens goda franska soppa.

Klicka här för att köpa den på gårdens webbshop!


CARL OCH KARIN – UNIKA I DIGITAL VÄRLD!

Carl och Karin är appen som förvandlar telefonen eller läsplattan till en kreativ värld för trädgårdstokiga Carl- och Karin-fans! I appen finns alla trädgårdens blommor presenterade – bara klicka på valfri rabatt! Du kan även se Carl måla och höra han favorit bland snapsvisor. Man kan testa sina Carl- respektive Karin-kunskaper men man kan också leka och göra konstnärliga uppdateringar på sociala medier. Men framför allt kan man få hela Carl Larsson-gården att ställa sig upp i 3D där hemma på köksbordet! För detta behöver du trigger-bilden som kan laddas ner direkt från appen eller så köper du boken C  K där bilden finns på omslagets insida. Lycka till – vi garanterar wow-effekt! Appen är gratis och finns att ladda ner på Appstore och Google Play.

   

 


 

 

Carl och Karin
livs levande!

Se unik film från år 1916
inspelad på Lilla Hyttnäs.


Den världsberömda designen köper du här

http://webbshop.carllarsson.se/


Boka era biljetter på internet!

 


 

 

 

 

Cookies